090917

Go' kväller!
Idag har jag jobbat.
Men bara till klockan ett.
Den var skööönt (haha).
Efter jobbet tog jag en power-nap. Det behövdes, annars hade jag nog sussat så gott nu ist och då hade jag ju missat Idol. Men shit! Det har ju faktist börjat nu.
Jaja, vi hörs!

Sorry! (OCH GRATTIS LIMPAN!!!)

Förlåt för dålig uppdatering igen!
Men jag har faktist fullt upp på dagarna med att måla (både på hus och mig själv, hur lyckad jag egentligen?) och att ta hand om mina underbara hästar. Så det så.
Men nu sitter jag här nöjd och glad efter ett skönt bad (haha det rimmar ju), och tänkte att jag skulle skriva några rader.
Så - Hej! :)
Läget med er då?

Just deeeet, min lilla älskade syster HAR FÅTT KÖRKOOOOOOORT!!!!!!!!!!!!!
Hur gammal är inte jag då liksom?!
Haha, helt overkligt! Men jag är så stolt!!

Jaja, nu ska jag lägga mig på soffan.
Hörs väl innan helgen iaf, så jag kan berätta vad jag ska göra för kul då ;)

Ciao!

Latjo lajban lördag!

God morgon mina söta vänner!
Trodde jag skulle sova till elva idag, men icke sa nicke. Vaknade klockan halv 8 och var jätte kissnödig, gick på toa och sen kunde jag inte somna om.
Hela veckan har jag jobbat i Grissel. Har målat ett hus där. Först var det gult med vita knutar och foder + fönster men efter att vi har vart där är det ljusgrönt (kulören heter avocado) med mörkare knutar, assnyggt blev det iallafall! :)
Men det värsta var igår när jag behövde stå på en stege och måla vindskivan och precis brevid mig var en sån där stor spindel som har så tjocka ben, ni vet hur dom ser ut? Som en liten fågelspindel typ. Min värsta mardröm om jag ska vara ärlig. Men hur som helst, men vill ju inte verka alltför tjejig och därför samlade jag mod och målade fort som satan förbi den där äckliga saken. Och jag var så nära den att jag kunde se dens ögon! Jag lovar.

Men nu är det äntligen helg. Underbart skönt.
Igår kväll var Sandra här. Vi hyrde en film som vi inte såg nånting av, haha, vi satt bara och snackade hela tiden. Min älskade lilla Kräfta v

Och ikväll då, vad ska jag göra då? Jo, jag ska minsann in till huvudstaden och skaka rumpan.
Ska bli grymt roligt! Det blir jag, Linn, Madde, Elin och Sandra (Elins syster). Men nu innan det ska jag till Ica och köpa hårfärg så Limpan kan färga håret på mig innan vi åker.

Så, sug och svälj - trevlig helg!

RSS 2.0