...

Inte nån speciell händelserik helg måste jag säga..
Blev inge Uppsala för mej igår. Och inte mycke annat heller. Gick och la mej rätt tidigt eftersom jag skulle upp och jobba idag, men kl 05.00 (!) ringer Håkan från jobbet och säger att jag inte behöver jobba, suck. I need extra money!
Jaja. Får se om jag hittar på nåt skoj idag då, kanske blir en sväng till Uppsala... Måste köpa lite julklappar :)
Ska iaf upp till stallet först och rida, ska ringa Jennifer och höra om hon ska med, alltif roligare att rida med nån!

Idag kommer syster hem från Sthlm oxå, ska fråga om hon vill ut och gå med mej och vovven ikväll!
 Mysan ;)



Ska väcka Rickard nu, hörs senare, kram!


Long time, no see.

Nu var det flera dagar sen som jag satt vi datan. Borde finnas rätt mycke jag har att skriva av mej nu :P
Fast just för tillfället står det rätt stilla i hjärnan... :|

Snön börjar försvinna nu iaf, så nu är det bara slask :(
Var och red igår, men det var fan snorhalt! Inge vidare. Aldrig kan man va nöjd med vädret!

Funderar på att färga håret... Riktigt mörkt. Toningen börjar gå ur nu och utväxten börjar synas rätt mycke. Men jag måste nog fundera ett tag till så jag inte ångrar mej sen, brukar ofta bli så! Haha Linn vet hur det är för det är alltid hon som får fixa mitt hår :) Hon kommer bli galen när jag säger att jag vill bli mörk igen ;P

Ja just det! IDOL... Hahah, wtf var det för fel på tjejen som Johan Palm sjöng för?! Skratta så jag höll på att kissa på mej!! :D Sjuka människa!

Ska förmodligen in till Uppsala idag förresten! Shoppa lite och kolla på bio, Twilight eller vad den heter :) Var in till Norrtälje i förrigår och handla julsaker för fan 2500 spänn :S :P

Nä, ska springa ner till tvättstugan och göra lite nytta.

HÖRS!

Jävla snö!

Haha det har vart snö i typ 3 dagar och jag har redan tröttnat! Eller egetligen inte tröttnat på själva snön, men på dom efterblivna plogarna! Finns ingenstans att parkera bilen för dom har plogat upp snö överallt. Bara på vägen det inte finns snö..
Var ute med Linn och Mysan på en promenad i 2 timmar, jag var dyngsut när jag kom hem! På vissa ställen fick vi gå i nästan 1 meter snö för att komma fram! Jaja, jag får stå ut ändå. Glad att det kommit snö den här vintern iaf :)

Nu ska jag sova och hoppas att jag kan ta mej in till Norrtälje imorrn på kurs!

God natt

Snökaos!

Skulle in till Norrtälje idag på fack-utbildning, det gick inte! Haha, det var verkligen snökaos! Så jag har suttit hemma hela dagen och inte gjort nånting. Hoppas det är bättre väder imorrn och på onsdag så jag kan åka in på kursen då iaf :)
Nu snöar det tokmycket igen! På lördag ska jag köpa vinterjacka, det känns väldigt behövligt eftersom jag bara har min skinnjacka nu :P Men mina nya vinterpjuck är såå sköna! Bästa köpet jag gjort i år tror jag..

Imorrn kommer hovslagaren till stallet och ska fixa brodd och snösulor, sen ska jag ut och rida i snön! :D Hästarna är så mysiga med deras tjocka päls!   

 Sötis.

Funderar på om jag ska börja med maten nu..? Är inte ett dugg sugen på hot dogs och makaroner.. Meeen, jag får pina i mej det ändå!

Kram på er

Tråkig söndag...

Vaknade kl 11 och har inte gjort ett skit sen dess... Funderar på att diska snart, men det är inge kul :(
Vill åka till stallet, men jag har ingen bil just nu så jag får vänta ett ta med det.

Det är iaf fortfarande riktigt härligt vinterväder ute! Va med Rickard och några till kompisar igår och åkte snowracer bakom bilen.. Ante och Jonas åkte i 100 km/h båda två på en snowracer!! Haha, helt galna :D Men kul var det!
Sen åkte vi hem och kollade på tv, det gick nån film som hette The Game, thriller från -97 eller nåt, men det var faktist riktigt bra! Jag var hur trött som helst men jag kunde inte sluta kolla.

Innan jag åkte ut med killarna så kollade jag på Sid & Nancy. En film som handlar om Sid Vicous från Sex Pistols och hans tjej Nancy Spungens. Väldigt bra, men rätt sorglig film. Nu ska jag läsa boken Inte som andra döttrar som Nancys mamma har skrivit. Linn har läst den och säger att den var grymt bra! Så jag får åka hem till mamma och pappa och låna den :)

See you later.

Rubrik:

Ojojoj, vad trött jag är... Jobbat hela dagen, men bra vart det!

Nu ska jag mumsa lite godis och nachochips (det är jag värd efter denna dag) och kolla på Bring it on, haha, såg att den börjar på 3an nu :) Kanske hörs senare! Bye

Snöööö!

Vilket härligt väder! Massa snö överallt :D Hoppas det håller sig så nu hela vintern (knappast troligt)...
Vilken tur att jag köpte nya vinterskor igår! (Nu fattar bara en vinterjacka..)
Ska åka och jobba nu, sen upp till stallet och busa med hästarna i snön :P
Och efter stallet ska jag jobba en stund igen, eller jag ska tapetser mammas och pappas vardagsrum, det går nog rätt snabbt :)

Anna åkte ur Idol igår.. :( Synd! Hon var en av dom bästa tycker jag. Men igår va hon faktist inte så bra som hon brukar.
Vet inte vem jag tycker ska vinna. Förut tyckte jag Alice var en självklar vinnare, men nu vet jag inte... Hon låter så lika vilken låt hon än sjunger. Kanske Johan är värd att vinna? Haha, jag har typ ogillat han från första stund jag hörde han. Jaja, det visar sig den 12 december :)

Nä, nu måste jag göra lite nytta. Ses och hörs!


Fin, fint :)

Syster-yster kom hit efter skolan och hjälpte mej att städa + diska, tack så mycket!
Blir alltid så mysigt när allt är rent och fint hemma :D Har tänt massa ljus oxå för då blir det ännu mysigare...

well, well... Ska kolla på Fantastic 4 nu, som går på 6an tror jag..?

God natt allesammans

Mamma Mia!

Oooh, vilken underbar film! Den var verkligen jättebra :) Vart väldigt sugen på att åka till Grekland när jag såg den... :P
Fast nu är det ju rätt skönt här i Svedala oxå, nu när det kommit lite snö :) Jag är nöjd så länge jag slipper allt slask!
Hoppas snön är kvar resten av vintern bara...
Längar så mycke tills jag får börja julpynta här hemma (och i stallet!).
Rickards mamma kom över igår med två jättefina julstjärnor som hon hade köpt till oss :) Det var behövligt eftersom vi inte har så jättemycket julsaker själva än. Men det är nån vecka kvar iaf!

Blev inge rida för mej idag (heller). Hovslagaren kommer på tisdag och ska fixa nya dojor och broddar, då ska jag ut på en sväng! Hoppas bara att jag mår bättre då... Blir bara värre & värre med förkylningen :(
Näe, nu ska jag fixa en kopp té och krypa ner i soffan. Kanske blir Mamma Mia en gång till ;)

Ha en bra dag!

Fortfarande onsdag ;P

Jaha... Gick inge vidare att sluta snusa... =/ Samlade ihop lite enkronor och femmor (lågbudget snus i slutet av månaden) och gick till närmsta affär och köpte en dosa...
  Min bästa vän... Och värsta fiende..!

Skulle ner och sätta upp en tvättid och då såg jag att det var den 19 idag, vilket betyder att det är exakt en månad kvar tills jag fyller 20 år!! :D


Åkte upp till stallet med Jennifer idag och mockade. Orkade inte rida. Men jag tog in V och borstade och myste lite med henne iaf :)

Kärlek. 

Onsdag idag va?

Svårt att hålla reda på dagarna ibland. Speciellt när man inte jobbar...
Mår fortfarande väldigt dåligt. Huvudet är tungt och näsan rinner :(

Jag som har sån lust att rida idag när det är så härligt väder!
Men är man sjuk så är man...

Idag ska jag fösöka sluta snusa på riktigt! Har iofs redan tagit en nu på morgonen, men det måste va min sista eftersom R tar med snuset till jobbet sen och jag orkar absolut inte gå och handla. Får se hur det kommer gå :p

Den här dagen kommer bli för jäkla lång, det känner jag redan nu. R ska åka och jobba kl ett och kommer hem vid tio ikväll. Vad ska jag göra hela kvällen? Vila. Diska (om jag orkar). Ringa syster och fråga om hon vill komma och hålla mej sällskap. Fömodligen inte; "Neej du är sjuk, jag vill inte bli smittad" Haha, stackars mej!

Jaja, ska gå och duscha så jag får känna mej lite fräschare iaf ;)

Hejhej

.Min älskade :) Min favvo :)

SUCK!

Uuuuuusch vad trött jag är på allt!!!

Inget fungerar som det ska, jag vill göra min blogg finare men jag fattar inte ett smack :(

Buhu, stackars mej!

Hemma sjuk från jobbet. Har fått feber och det känns som att en halsfluss börja krypa sej på mej nu oxå.
J*vla skit! Har inte lust att vara sjuk nu...
Kunde inte rida idag heller pga av detta tråkiga höstväder.

Nej nu känns det som att jag klagar alldeles för mycket!
Lite positiva saker har ju hänt idag oxå. Jag hade tid att åka till GrannGården i Norrtälje och köpa kraftfoder till min totto och just precis nu ska jag gå och göra blåbärspaj :D

Hej du glade, ta en spade
Och gräv ner dig -
Så jag slipper se dig!

Läser du det här och känner att; Ja men hallå, jag kan ju hjälpa dej med din blogg för jag kan ju faktist sånt!
Hör av dej till mej genast!

.

Ska nu försöka göra om min blogg så den blir lika snittsig som alla andras :) Inte det lättaste för en data-oförstående person som jag!

Som tur är har jag Rickard som ska försöka hjälpa mig. Fortsättning följer! ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0