Onsdag.

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Skönt att sluta lite tidigare idag...
Var på systemet och köpte en whiskey till min farbror som hjälpt mig med bilen, nu ska jag göra pannbiffar och sen lägga mig på soffan och läsa! Och dammsuga lite också, kanske skulle behövas.. :)
Hur som haver. Allt gick bra på jobbet idag, vi fick hem lite varor (döda fiskar denna gång *pjuh*), har vart in rätt mycket kunder. Imorgon jobbar jag med Tanja hela dagen, förmodligen kommer det vara mycket folk.. På fredag är jag ledig och på lördag jobbar jag! Är det fint väder på lördag ska jag ut och fiska efter jobbat, arbetsskadad; jag vet.
Nä, skutt in i köket nu och rulla biffar!
Puss

Jag -hjärta- Stieg

Hallå alla morgonpigga :)
Hade ingen större lust att skriva nåt igår, därför att jag hellre ville ligga i soffan och läsa Flickan som lekte med elden. Jag är helt beroende av Lisbet Salander och Mikael Blomkvist! Haha så det kan bli :P
Igår kväll så tog jag iaf en paus i läsandet och åkte upp till stallet och red, jäkligt skönt! Va ute och i typ en timme och lät hästen sprniga av sig, och hon var riktigt full i fan kan jag ju säga :D
Nu ska jag gå och jobba. Idag jobbar jag bara till 2, så efter jobbet ska jag nog cykla till stallet, sen när jag kommer hem ska jag laga mat och sen ska jag läsa heeeela kvällen!
Nu måste jag borsta gaddarna å sminka mig, vi hörs kanske senare idag.
Adios!

Time for bed.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det arbete som gäller!
God natt :)

...

Ojojoj, vad duktig jag är! Har städat hela lägenheten, diskat, rensat upp bland alla räkningar och andra papper, skrivit matlista för tre veckor framåt + handlingslista! Jösses vad skönt det är att ha sånt tråkigt gjort :) Nu är det bara storhandlandet kvar, inte så kul det heller, men jag väntar på att Rickard ska komma hem så kan vi handla tillsammans, lättare så :P

Hur som haver... Ikväll har vi stallmöte. Ska nog bara bestämma lite arbetsdagar under närmsta tiden för att laga sommarhagarna + storstäda stallet. Sen ska jag tvätta ikväll också. Suck, jag hatar verkligen att tvätta! Skjuter upp det så länge det bara går och sen står man där med 3 tvättsäckar och då är det ju inte så kontigt att det är jobbigt! Man ska tvätta direkt när ena korgen är full!

Annars då... Ja, har inte så mycket att skriva nu. Ska åka och kolla på valparna i veckan. Rickard har typ sagt ja, så jag längtar tills jag får hem min lilla go'sak! :D Hehe...
Nä nu ska jag slänga mig på soffan och kolla om det är något intressant på tv.
Later!

Bilder från lördagen.

Egentligen borde jag städa, men jag har varken lust eller ork... Lägger in lite bilder från i lördags när vi var och fiskade :)





Näst, nästa lördag ska jag ut igen och då ska jag fasen få napp!

Män som hatar kvinnor

S å   j ä ä ä v l a   b r a    b o k ! ! !
 Nu ska jag gå och köpa Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes.



Mosse&Jag

Jag saknar min katt Mosse så himla mycket. Jag kommer aldrig glömma honom. Världens bästa <3
Vila i frid.




<3

Slumdog millionaire.

Någon annan som har sett filmen Slumdog millionaire? Om inte, gör det! Så jäklarna bra film alltså!! Det roligaste är når han blir inlåst på dasset när indiens mest kända skådis kommer till stan, haha :) Nä allvarligt, se den!

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Idag ska jag åka till stallet och rida med Sandra :D
Sen ska jag äta middag hos mormor och resten av kvällen ska jag nog bara slappa...

Nu ska jag borsta tänderna, vi hörs!

Mätt och belåten!

Vad härligt det är att äntligen kunna grilla och sitta ute och äta, för maten blir ju faktist extra god då :)

Just nu väntar jag på att klockan ska bli halv elva för då börjar Insomnia på femman, sålänge får jag sitta här och flumma..
Var det någon som såg Robinson förresten? Varfööööör röstade dom inte ut tjock-Christian?! Åh, jag blir så irriterad bara jag ser honom! Hoppas han åker nästa vecka. (Jag håller helt klart på Jarmo)

Jaja, god natt allesammans!

Lördagsfiske :)

Blidde ingen firre för mig idag :( Rickard fick en, pappa två och Hento tre, men jag blev utan!  Lika glad är jag ändå.. Och eftersom Rickard är tokallergisk mot fisk så fick jag döda och rensa hans fångst, det var inte det roligaste, men just därför så kan man ju säga att det är bådas fisk :) Men den lilla stackaren fick nog den mest plågsamma död som finns. Först slog jag den i skallen med en träklubba som man ska, men den dog ju inte helt utan låg och småsprattla när jag skulle ta kroken ur munnen på den, så jag tog i allt jag kunde och bara slet upp kroken så några inälvor och en bit av ryggraden följde med. Ni vill inte träffa på mig när jag är arg kan jag ju bara säga ;P
Jaja, nöjda och glada efter en bra dag, bilder kommer senare!
Nu ska vi åka och handla kött sen hem till päronen och grilla, mumma.
Ciao!

Jaaaag går och fiskaar...

...och tar en tyst minuuut! *sjunger lite trallvänligt sådär*
Nu ska jag alltså åka och fiska för er som inte fattade. Klockan är 06.11 en lördag morgon. Detta känns inte bra...

Skriver och berättar om alla fiskar när jag kommer hem ;)

Ciao!

Arbetsskada? Ja.

Imorgon ska jag ut och fiska. Jag känner faktist att jag längtar lite efter att få en fisk som jag sen kan skryta om. Det måste vara så att jag under denna korta tid på fiskaffären blivit arbetsskadad!
Matsäck, spön och fiskehatten är färdigt och nu väntar jag bara på att få gå och sova så det blir imorgon nångång :P Hoppas inte magen börjar trassla igen eftersom vi ska stå på ett berg och fiska (utan någon riktig toalett alltså).
Nu ska jag kolla på film och äta chips!
Skriver imorgon och berättar om alla baddare jag kommer att få :D
Adios amigos!

God morgon världen...

Härligt väder idag. Känner mig fortfarande helt slut i kroppen, inte så konstigt efter denna natt (utan sömn typ).
Ska ringa Rickard och be han köpa en skvaller-tidning som jag kan läsa på balkongen, man måste ju försöka få lite färg... Vit som ett lakan är jag. Blekfet.

Nuskajagduscha.

Sicko!

Idag mår jag dåligt. Somnade sent, vaknade tidigt. Ah, ni förstår kanske hur jag slö jag känner mig?


The day the earth stood still.

Kollade nyss på filmen The day the earth stood still med Rickard. Riktigt bra faktist, man fick sig en liten tankeställare.

Tidigare idag var jag i Elmsta på systers salong och gjorde lite, lite mer slingor :) Innan mig hade hon värsta knäppa tanten som hon permanentade, haha vad vi skrattade åt henne när hon gick därifrån :P

Hur som helst... Nu ska jag och Rickard åka och nattmata hästarna och sen hem och kolla på Mumien Återkomsten.
Imorgon ska jag upp till stallet vid 10 med Becka :D Ska bli skitkul!

Puss & good night!



On my way to Elmsta!

Wiho, nu ska jag till Limpan i Elmsta och fixa håret! Jag älskar att min syster är frisör :D


Sunny day!

Nu äntligen är det rent och fint här hemma igen! Jag känner mig så duktig :) Det är bara tre påsar med tvätt som inte passar in i bilden. Men jag ska tvätta imorgon.
Nu känner jag mig väldigt sugen på en kall cider men eftersom jag ska köra bil snart måste jag avstå. Får sätta mig på balkongen och sola med ett glas citronvatten ist, det funkar det med ;)
See u later!


Why so seg?

Jag undrar när jag började bli så seg? För bara någon vecka sedan var jag en riktigt effektiv människa som hade lust att städa och diska och göra massa andra nyttiga saker. Nu försöker jag bara skjuta upp allting.
Fast just nu när jag sitter här och skriver så känner jag mig faktist lite sugen på att dammsuga.
Sagt och gjort. Vi hörs efter städnigen!!

Nytt inlägg

Goddagens! Just nu känner jag mig väldigt trött och sliten. Inte lika trött som imorse men snudd på.
Nu är jag ledig ända fram tills på månadg! Skööönt.
Om dom inte ringer in mig akut på fredag, har lite jour kan man säga :)
Hur som haver. Dagen i ord: Hyfsat lugnt på morgonen fram till halv 12 nånting. Vid elva kom det en fiskarfarbror med massa lådor fisk till mig som han hade fått imorse. Dom levde! Lennart brukar ju också komma in med fisk på mornarna men då är det typ en eller två som lever och som jag måste döda, men va fasen idag var det tre lådor med abborrar, säkert 50 st i varje låda + en låda med tre gäddor och alla levde! Känner mig lite som en kallblodig mördare när jag kastar is på dom och slänger in dom i kylrummet. Jag blir lite deppig när jag hör dom sprattla i panik under locken. Hujedamig.
Resten av dagen flöt på som vanligt och nu har jag precis ätit makaroner och köttfärssås, Rickard tycker inte om spaghetti.


Lite bilder från jobbet :)

Nu ska jag vila magen, sen ska jag upp till stallet. Puss&Kram

Detta fält måste fyllas i

Jag är trött! Vill bara krypa ner i min sköna säng och siva igen. Men jag måste jobba, så nu ska jag försöka få i mig lite frukost! Ha en bra dag :)

Haha!

Haha, kom precis hem från stallet. Var där med Rickard och Linn, jag red och dom gick med killarna. Påvägen tillbaka till stallet fick dom för sig att gå in i sommar hagen och hoppa ett hinder som står där för att avsluta våran lilla runda, men grejen är att killarna blev dom tokiga och slet sig lösa och började bocka, hoppa och skena runt i hela hagen. Hahah, det var länge sedan jag skrattade så mycket!! :D Tråkigt nog blev Linn sparkad på handen, men det är en annan historia tycker jag.
Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen. Börjar en thriller på sexan klockan nio.
Puss och god natt.


Under denna söta yta lurar små monster! ;D
Hahaha

Lilla julbordet.

Idag åt jag och Rickard "lilla julbordet" till middag. Dvs potäter, prinskorv, köttbullar och rödbetssallad, smarrigt! Nu är jag proppmätt.
Idag på jobbet var det rätt segt... Skulle behöva en bärbar att ha med mig dit så jag har något att göra mellan kunderna. Fast idag stekte jag massa strömming så jag hade ju lite saker för mig iaf :)
Ikväll ska jag upp till stallet med Limpi och Sandra.

I helgen ska jag och Rickard på bio hade vi tänkt. Någon som sett To fast To furious? Skulle vilja se den :P
Nu ska jag slänga mig på soffan och vila en timme eller två. Adios!

Tisdag.

Hur fasen kan jag vara trött nu när jag somnade vid 23 igår och vaknar halv 9 idag? Sover jag för mycket? När jag jobbade på gjuteriet, började jag klockan 5 (!) på morgonen och fick därför upp klockan 4, haha skrattretande! Hur som haver... Jag är alltså ingen morgonmännsika längre. Men heller ingen kvällsmänniska. En mitt-på-dagenmänniska tror jag nog passar in på mig :)
Nu ska jag snart äta frukost och sen ge mig av till jobbet. Eftersom cyklen är hemma hos mamma & pappa får jag ta bilen idag... Känns lite onödigt, men så får det bli.
Jahaja. Efter jobbet ska jag hem och laga mat. Prinskörv, potäter och rödbetssallad, mumsigt värre! Sen ska jag tvätta (suck) och vid 7 ska jag upp till stallet och rida + gå med killarna :)



Nu har jag inte tid att skriva mer. So long!

So what?


Idag känner jag mig deppig.

Hjärnstillestånd.

Har absolut inget vettigt att skriva. Nu ska jag städa och tvätta.

Over and out.

Slapp söndag..

Idag har vart en jäkligt slapp dag. Sov till halv 12 eller liknande, kollade på reprisen av Robinsson, beställde pizza och kollade lite mer på teve. Gårdagen var grymt rolig, men det är aldrig kul att vakna med sådan huvudvärk som jag har idag. Hur som haver. Vi åkte till Sandra igår vid klockan 18, började grilla dirket när vi kom dit. Hade med mig laxkotlett, smarrigt! Och till det grekisk sallad + mitt jordgubbsvin som smakade underbart! :) Blir mer av det i sommar!
Efter maten spelade vi spela och snackade skit. Efter nån timme lämnade vi Herräng och åkte hem till mig där festen fortsatte alldeles för länge. Becka spillde rödvin på sin vitrandiga klänning och jag skulle va snabb att hälla på salt så fläckarna skulle tvättas bort lättare och idag är hela köket fullt med salt. Jag skojar inte, det är överallt! Men kul hade vi, det är huvudsaken.


Söta Becki

Kvällens bästa

Bästaste syster

Tjejorna

Jag och Becka

I'm still alive!

Jag är inte död bara för att jag inte har skrivit något på typ en dag ;P Jag har bara inte haft tid att sitta vid datorn. Har jobbat som en tok och nu ska jag sminka mig + välja kläder tills ikväll, ska nämligen på grillparty! Hoppas bara att vädret blir bättre... Jag ska grilla lax (oväntat?) och sen har jag med mig rökta räkor och till det jordgubbsvin, mmm :) Jaja, ska fixa lite grejer nu. Hörs imorgon!

Denna jäkla rubrik!

God morgon lovers!
Härligt med fredag idag och solen kikar till och med fram! :)
Om ca 40 minuter ska jag åka till Grisslehamn och jobba. Hoppas det inte är alltför många kunder idag eftersom det är första dagen jag är i den affären, helt själv också. Men iofs så är det ju roligare, och tiden går fortare, om det är mycket folk!
Jaja, vi får se hur det blir :)
Kvällen blir som sagt lugn. Tacos med syster och sen film. Måste spara krafterna tills imorgon ;)

Men men. Nu ska jag platta mitt hår som ligger lite som det vill idag...

Hörs senare!

Haha, jag är Glader ;)

Gjorde ännu en quiz på FB; Vem är du av Snövits sju dvärgar?
Mitt svar blev:
Glader! Du är en riktig glädjespridare! Människor i din omgivning älskar att umgås med dig. Du är positiv, trevlig, och glad. Hur kan man inte tycka om dig? Det enda du borde tänka på är din figur.. För matglad är du säkerligen!

Haha, ja det sista stämmer ju perfekt! :D

Trötter

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på teve. Rickard ska till Uppsala ikväll vid 9 och hämta Alex som kommer från Sundsvall med tåg. Dom skulle stanna på den gyllene fågeln på hemvägen och köpa en cheesburgare till mig... Hoppas jag inte sover när dom kommer tillbaka, annars får jag ta med den som lunch imorgon :)
Imorgon kväll blir det lugna puckar här hemma när Rickard är borta. Linn och Sandra ska komma över och kolla på American History X för Linn hade tydligen inte sett den (skandal!).



Hur som haver.. På lördag däremot blir det grillparty hos Sandra, men det berättar jag mer om imorgon och på lördag :P Nu ska jag vila min trötta kropp.

Ha det bra, krams!

Woho, i'm rich!!!

Yeey, ringde precis lönekontoret på mitt förra jobb och frågade när jag skulle få min semesterersättning och den ska jag få denna månad, and i can tell you; WOOOHOOO!! :D
Nu kan vi laga bilen och köpa sommarkläder utan att leva på nudlar resten av året!

Haha, var bara tvungen att skryta lite... ;P

See you guys

För er som inte har supersyn:

På bilden i förra inlägget är det en pytteliten text för er som ser.. Men ni som inte har superögon kan jag berätta att det står:

"Den här rackaren är min!"

Nu har de fått ögon!!

Var och kollade på dom underbart söta valparna idag och gissa vad?! Dom öppnade ögonen när vi var där!! :D

Åååå dom är så söta!



Nu ska jag gå och handla mat. Billig köttfärs på Konsum, så idag blir det pannbiff :)


Fight Club!

Igår var jag & Linn hos Sandra och kollade på film. Vi hade till en början lite svårt att komma överens om vad vi skulle se, men tillslut bestämde vi oss för Fight Club eftersom Sandra aldrig hade sett den. Skandal! (Haha, för jag har ju faktist sett den hela EN gång) Anyway... Grymt, grymt bra är den! Men nu måste jag bara fråga om det är någon som vet vilken sång dom spelar i slutet på filmen när alla byggnader rasar? Jag måste få veta det.

Hur som haver. När filmen var slut åkte Linn och jag förbi stallet på hemvägen och natt-matade hästarna, och nu har jag kommit hem därifrån eftersom jag hade frukost-fodringen också :)

Om ett litet tag ska jag och Linn åka till Grissel så jag får spana in affären lite, eftersom jag ska jobba där imorgon.
Och ikväll kommer Alex hit (kompis från Sundsvall), han och Rickard ska på poker-kryssning imorgon.

Jaja, nu ska jag äta! Ciao

Movie.

Nu ska jag åka till Sandra med Linn och kolla på film. Bara ta det lugnt ikväll. Var rätt mycket att göra på jobbet idag. Fick också reda på att jag kommer få börja jobba heltid där *jippi* :) Hur bra är inte det?!

Hur som haver... Jag och Rickard har precis ätit plankstek, men istället för kött tog vi snitzel, mumma!

Jaja, nu måste jag åka! Imorgon är jag ledig, ska bara en sväng till Grissel och kolla in affären där, för det är där jag kommer jobba på fredag! :)

Puss&Kram

Rubrik.

Good morning. Sitter just nu och äter frukost, ska snart åka till jobbet :)
Idag jobbar jag nog hela dagen själv tror jag. Chefen skulle komma in nu på morgonen och skära upp lite fisk och så, men sen får jag klara mig själv! Det värsta är att mitt snus är slut och alla affärer öppnar vid 9-tiden och då är jag redan på jobbet! Får be Sandra köpa med sig snus när hon kommer till affärn och hälsar på...

Idag efter jobbet tror jag att Limpan & jag ska åka och kolla på våran mosters föööl :D Har sett dom en gång förut och dom är så söta!! Jag blir så himla sugen att ta föl på min häst! Kanske gör det till nästa år...

Nu ska jag borsta tänderna och fixa håret!

Later.

Honey, i'm hooome!

Nu är jag hemma från jobbet! Var en rätt lugn dag där, men då fick jag istället tid att städa och fixa med annat, man är ju effektiv ;) Haha.. Hur som haver.. Nu ska jag göra kyckling tikimasala till middag, yummie!
Nu kom Rickard hem också.. Får väl flytta mig från datorn då.

Hörs sen! Då ska jag lägga in lite bilder jag tog på jobbet idag :)

Räksallad och kviks apelsindryck.

Mmm, har precis ätit upp resterna av min räksallad som som köpte på Ica i Elmsta igår, eller räksallad vet jag inte om det är? Past med räkröra passar bättre. Hur som helst är den grymt god! Och till det ett glas med apelsindryck.

Om ungerfär 10 minuter ska jag bege mig till jobbet. Skönt med en kort dag idag så jag hinner hem och göra kyckling till middag, mums! :) Haha fastän jag är proppmätt från räkröran så längtar jag ändå till middagen, det är jag i ett nötskal!

Och nu måste jag fråga om det är någon som vet varför tv6 visar Cold Case klockan 20 på vardagskvällar istället för Law&Order SVU?!

Jaja, nu ska jag till jobbet!
Kram

Hard work, work...

Om en timme ska jag åka till jobbet. Ska jobba mellan 1 och 4 idag, vilket betyder att jag ska stänga själv. Och imorgon ska jag jobba mellan 9 och 4 vilket betyder att jag både ska öppna och stänga själv imorgon! Men det ska nog gå bra, har ju vart med förut när Tanja har öppnat :)
För övrigt har jag nog inte så mycket mer inplanerat dessa två dagar. På fredag ska Rickard åka på Poker-kryssning så då ska jag nog ha lite tjejkväll här hemma. Man få ju passa på när katten är borta ;P Haha, vad lustig jag är..
Fast det beror ju också på om jag ska jobba på lördag eller inte. Hur som helst blir det nog bra ändå!

Hinner nog med ett inlägg till innan jag trampar iväg till jobbet :)

Ciao!

Haha.

Gjorde en quiz nyss på Facebook om hur många barn jag kommer få.
Här är resultatet:
Oj Oj Oj, du kommer få minst 5 barn!
Ta det lugnt!! Du gillar verkligen barn förhoppningsvis, annars måste du tänka på att använda dig av kondom... din sista födsel kommer bestå utav ett par siamesiska tvillingar, ta väl hand om dem. Du kommer bli världens bästa förälder.


Haha, stackars mig... :D


Morsning korsning!

God morgon allihopa! :)
Jag är väldigt hungrig men jag orkar inte gå och fixa frukost just nu... Väntar på ett samtal från jobbet så jag vet om jag ska jobba idag och när jag ska börja i sånt fall.. Lika bra att göra sig iordning redan nu så jag inte måste stressa sen!

Efter jobbet (om jag nu ska jobba :P) så ska åka till stallet.

Nej, nu måste jag äta lite.. skriver mer sen!

Kram

Valpisar :)

Idag var jag och Rickard och kollade på valpar.
Dom var så söta så jag höll på att dö! Så små och mjuka :D





Det bästa är att en är min!!! Ska bara övertala Rickard om att vi ska skaffa hund ;)


Och innan vi åkte och titta på bebisarna storstädade vi faktist hela lägenheten! Skönt att ha det gjort...
Storhandlat har vi också gjort idag. En riktigt bra måndag har det blivit!
Nu om en liten stund ska jag och Linn ut och gå med våran lilla sockerpulla som löper... Väldigt jobbig att rasta eftersom hon är sugen på allt och alla :P


Kåtbocken.

Nu ska jag lägga mig på soffan och vänta på att Linn ska ringa!

So long :)

Go' morgon, go' middag, go' kväll.

Nu ska jag och Rickard kolla på Body of lies och äta popcorn :)

Är båda lite små bakis idag, men ändå så var jag duktig och cyklade till stallet! Red en liten sväng gjorde jag också till och med... Sen vid 7-tiden fick jag med Rickard på en promenad också.

Hur som helst orkar jag inte skriva något intressant nu.
Påsken har varit superbra kan jag berätta iaf!
Imorgon ska jag, Rickard och hans mami åka och kolla på hundvalpar, Rickards mammas hund är nämligen pappa till dom små bebisarna ;D

Nu väntar soffan, vi hörs!

Den enda som ska jobba idag?

Haha, jag tror jag är den enda jag vet som ska jobba idag :P Och Tanja såklart som jag ska jobba med. Men det är skönt att tjäna pengar under påskhelgen istället för att slösa bort dom... (Hihi, vad mogen jag låter).

Hur som haver. Har nästan precis vaknat, sminkat mig och bostat tänderna, frukost blir det nog på affären - skagensmörgås, mmmmm :D
Efter jobbet ska jag upp och luncha mina pollar, får se om jag rider idag... Ikväll blir det påskmat hos mamma och pappa, smaskens! Jag älskar påsk/midsommar/jul-mat!!

Nu ska jag väcka Rickard tror jag :)

Hörs!

Vi hittade den!!

Den mytomspunna digitalkameran är hittad! Wohoo :D

Idag blev en kort dag på jobbet. Kom typ inga kunder så jag fick gå tidigare, skönt. Men imorgon ska jag jobba igen! 9 till 3, nice att tjäna pengar :)

Nu är jag precis påväg in i duschen sen ska jag och Rickard grilla, mumma!
Hörs kanske ikväll annars skriver jag nån rad imorgon istället.

Kram och Glad påsk! (Eller är det imorgon man säger glad påsk? För det är ju imorgon man ska äta påskmat... Äh, skitesamma)


Grattis Mysan!

Mysipys fyller 6 år idag, stora damen! Ska åka till henne efter jobbet och säga grattis, får nog köpa med mig lite godis också! :)



Nu ska jag äta fukost och sen jobba.

So long!

Trött.

Orkar inte skriva något mer idag. Ska kolla på Cold Case i soffan nu.

Imorgon om jag orkar ska jag berätta en rolig sak! ;P

Skärtorsdag.

Är det idag det kommer påskkärringar och vill ha godis??
Tycker sånt är jobbigt. När jag var liten då gjorde vi fina kort, hade jättefina kläder och sjöng för dom vi "tiggde" av, men nu för tiden har ungarna en huckla på skallen och en ICA-påse som dom lägger godiset i! Haha..



Nu ska jag till jobbet, ha det bra!

Pigg som en mört!

Haha, kul, eftersom jag jobbar på en fiskaffär, att jag är pigg som en mört :D Lite morgon skämt sådär..

Jaja, nu ska jag äta frukost, sen gå till jobbet.

Vi höres väl till kvällen igen, eftersom jag ska hem till päronen och äta efter jobbet. Mormor, moster + hennes man & barn kommer också. Trevligt! :)

Bye bye

God natt... snart...

Snart ska jag lägga mig, hihi. Inte lätt att somna tidigt när man har vart vaken sent så många andra dagar...
Hungrig är jag också. Jaja, ska kolla klart på filmen på sexan nu!

Hörs!

Jobba imorgon :)

Nu ska jag borts gaddarna och gå och sova för imorgon ska jag jobba! Vad skönt det känns att säga så :)
Sen imorgon direkt efter jobbet ska jag hem till mamma & pappa så ska vi äta smörgåstårta, mumsi!

Natti, natti
...

P.s glömde berätta tidigare att mitt hår blev grymt bra nu! Är supernöjd :D Tack min älskade Linn <3

Working class hero.

Yes, thats me! Kom precis hem från jobbet. Ja, eller jag var där i ca 1,5 timmar på introduktion. Hur mycket kunder som helst! Har jag berättat förresten vart jag jobbar? I en fiskaffär! Haha, jag älskar fisk :D Och vet ni vad? Det finns ett akvarium där med hajar i. Hajar!! Coolt. Ska ta lite bilder imorgon. Nu ska jag googla lite på olika fiskar så jag lär mig vad som är vad.
Gäddan kan jag faktist redan ;)


Herr Gädda


Piggvar. Jo folk äter faktist fisk som ser ut såhär...

Nu ska jag hem till mami och äta middag. Rickard jobbar sent idag så då behöver jag inte laga någon mat.

Hörs!

(Bilder från google)

Yes, äntligen!

Wihoo, arbetsintervjun gick asbra! Ska på introduktion nästa vecka. Inget heltidsjobb dock, men jag är glad ändå :)
Andra intervjun har blitt uppskjuten tills imorgon... Vet inte om det är ondödigt att gå på den nu när jag fick första jobbet? Men har jag tur kan jag ta båda och försöka fläta ihop arbetstiderna så det funkar, för man är ju inte dummare än man ser ut ;P Haha...

Nu försöker jag få tag på min kära mor som vägrar svara när jag ringer och ingen vet vart hon är. Jag behöver ju skjuts!! Hatar när min bil inte fungerar... :(
Hoppas hon svarar snart för annars hinner inte Linn färga mitt hår.

Dumma mami...

Jaja, får väl göra lite nytta här hemma så länge!

Oh-ho, pirr i magen..

Nu är det bara 10 minuter kvar tills jag ska gå på min intervju! Spännande :) Hoppas, hoppas, hoppas det går bra!

Nä, nu kan jag inte sitta still här längre, ska gå och ta fram cykeln från förrådet.

Wish me luck :D


Jag vid datorn...

Nervös!

Hihi, jag börjar bli lite nervös inför arbetsintervjuerna! Har varit stencool fram tills nu :P Och vad ska jag ha för kläder? Jag har en timme på mig att fixa fram nåt snyggt, så det borde jag hinna...

Senare idag ska Limpan fixa min lugg som blev typ asblondt igår, haha :)
Nu har jag hittat en färg jag gillar jättemycket, får se om hon vill lägga i en sån toning i håret på mig... Hon blir väl galen "/

Hur som helst, nu måste jag duscha och äta lite.

Skriver senare hur det gick med intervju + hår!

So long :)

Chicken-lugg?

Oh-ho, sitter med blekning i luggen nu hos syster, hoppas jag inte blir chicken! :P
Haha, man vet ju aldrig... Nu ska jag hjälpa henne att färga utväxten.

Ikväll blir det film med Rickard och sen sooova :)

Hörs!

Så jäkla trött!

Fy faasen vad trött jag är. I kroppen, ögonen och skallen. Skulle behöva sova, men nu ska jag äta sen till Limpi och färga utväxten på henne + blonda till mina gula slingor i luggen, och seen ut och gå. Isch! Jaja, efter allt det får jag sova.
Ska somna tidigt ikväll så jag får min skönhetssömn tills imorgon, då gäller det att jag är pigg och fräch :)

Ska hålla Rickard sällskap i köket nu!

Adios

Halloj!

Nyss hemkommen från stallet. Jag och Jennifer har cyklat, duktiga som vi är ;)
Lite efter 11 kom hovslagaren (försent som alltid) och sen red jag och Jennifer körde!

Nu ringde systeryster precis och sa att hon vill ut och springa, suuck... Haha, men jag säger som Linn ; Vi måste röra på döfläsket om vi inte vill bada i vassen i sommar. Och vem fan vill det?!

Jaja, nog om det. Ut och träna nu igen! :)

Bjuder på lite bilder från stallet idag:





Mina sötpotatisar <3

Hovslagar'n

Idag är det inte så fint väder. Men det gör inte så mycket för jag och Jennifer ska cykla till stallet snart, då behöver det inte vara så varmt!

Idag kommer hovlagaren till stallet och ska verka Mille & Dennis, mina småpojkar :)
Sen ska jag och Jennifer rida.

Senare ska jag ut och springa med Linn och innan jag somnar ska jag hinna kolla på film med Rickard också! Ojoj :P

Jaja, måste gå nu!
Ciao

Flyt!

Två arbetsintervjuer på onsdag! Snacka om flyt ;)

Nu ligger jag i soffan och kollar på favoritprogrammet; Law&Order SVU.

Go' natt!


Hm.

Fick en endaste komentar i förra inlägget, och det var att jag kunde vinna en bloggdesign... Är min egengjorda paint-design såå ful?! :P

Nu blir jag arg!

..För att det är så många besökare men ingen vill lämna ett litet "Hej".. Why?!

Potatos&meatballs

Mmm.. nu håller jag på att kokar potatis, mums vad gott! Sen blir det köttbullar och brunsås till det :)



Sen efter maten ska jag ut och springa. Hoppas Linn orkar följa med, inte så kul att träna själv.. "/

So long!

Hårfärger...

Ja, som jag har skrivit nångång tidigare håller jag ju på att bli ljushårig. Var nästan svart för någon vecka sen, men nu är det rätt ljust tack vare Linn :D Men det finns ju så många olika ljusa nyanser så man blir tokig!!





Alla dom här färgerna tycker jag är fina! Ska fråga Linn om hon kan bleka mig lite mer ;P
Skönt att vara ljushårig till sommaren ju.

Jaja, nu ska jag börja skala potäter!

Härlig ridtur!

Va härligt det är att rida med westernsadel! Har inte gjort det på nån månad nu men idag fick jag för mig att jag skulle använda den, och man sitter ju som i en soffa! :P
Här är massor med bilder från stallet idag:





Vi blev trötta och svettiga båda två efter ridturen :)

Nu ska jag värma på min makaronilåda från igår!

Ciao

Skriv nåt då!!

Och en sak till som skulle kunna få mig att känna mig mindre uttråkad är om ni som läser vill lämna lite komentarer!!!
Snälla!? :P Det är faktist inte jobbigt att skriva en liten rad om hur ni hittade dit t ex!

Kram


Uttråkaaaaad!!!

Jag är så jäkla uttråkad!!! Det är inte tillräkligt varmt att sitta på balkongen och sola och även om det hade vart det så har jag ingen ro att sitta still...
Jag måste bara få jobbet (som jag ska på intervju för på onsdag inte imorgon), annars vet jag inte vad jag gör! Iofs, får jag inte det har jag ett annat jag ska söka som verkar vara rätt stor chans att jag kan få :)

Nä, nu ska jag nog åka till stallet. Orkar inte vänta på Linn, hon kommer ju inte hem förens vid 4!


Hej så länge :)

Sola på balkongen.

Nu ska jag ut och sätta mig och sola på balkongen, läsa Hööks-katalogen som jag fick på posten idag + äta lite kiwi, mysigt :)



Var på Tempo tidigare idag och handlade med mamma, köpte schampo och balsam för 10kr/st! Haha visar sig idag om det är något att ha, men funkar det ska jag dit och köpa mer! :D


Luktade gott gjorde det i alla fall!

Later.


:(

Min digitalkamera är borta. Spårlöst försvunnen :( Jag och Rickard har letat överallt i hela lägenheten men den finns inte! Kollat i alla tre bilar, men där var den inte heller... Jag blir så ledsen.
Jag som blir så sugen på att ta kort på allt och alla nu på våren...
Jaja, nån gång måste den väl komma fram?!

Go' morron, go' morron!

Ställde klockan imorse men det känns ganska onödigt ändå eftersom jag ändå inte har något att göra... Ska kolla om det finns någon tvättid, för idag måste jag tvätta! Boring...
Sen ska jag upp till stallet och rida.
Och ikväll ska Linn och jag träna! :D Haha, jag måste vara sjuk som ser fram emot det!!

Hur som helst, nu ska jag äta frukost och sen tvätta som sagt...
Det är ju inte jobbigt att göra det egentligen, men ändå skjuter man upp det så länge som det går.. Eller vad tycker ni? Kanske lättare om man har egen tvättmaskin och inte måste hålla på att boka tid å släpa på tvätten?
Lämna komentarer!!

Hörs senare, kram!

Sov sött!

Nu ska jag gå och sooova.

Hörs imorgon!


Besviken!

GG får vänta. Sitter och kollar på msn.se -kändisnytt.

Ser till min stora förvåning att Ola Rapace döms för knarkbrott. What?!

— Jag erkänner att jag hade det här på mig och att jag tagit det tidigare under kvällen, sa Ola om narkotikaanklagelserna till rätten enligt Aftonbladet.

Jag blir så himlans besviken!! Va faasen ska man hålla på med sån skit för?! Och han som är en så bra skådis... Han har helt klart sjunkit i mina ögon i alla fall.




GG

Nu ska jag äta kiwi och kolla på Gossip Girl!



God natt!

Uppdatering:

Nu vet vi inte om den är en kille eller tjej skulle det ju ha stått i förra inlägget ;P

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Haha, idag såg jag och min syster att våran kanin Oliver kanske inte är en pojke som vi trott.. Nu är han alltså en Ollie - eftersom vi inte vet om han är kille eller tjej. Vi får försöka kolla nogrannare imorgon!


Jobbintervju.

På tisdag ska jag på jobbintervju tror jag. Äntligen! :) Hoppas jag får jobbet...

Nu har jag vart ute och gått med Limpan och Mysan. Härligt att va ute och röra på sig, vi har ju nästan blivit träningsnarkomaner ;D Haha, eller hur?!


Tjockisen behövde också röra på fläsket!


Anyway, ska kolla på teve nu. Imorgon blir det stallet, sen träna med Linn!

See you.

.



Hoppa och skit så får du randiga ben.





Still sunday.

Fasen vad skönt det är när man har nystädat hemma! Byta lakan ska jag göra sen också för det är så himla mysigt att gå och lägga sig nyduschad i en nybäddad säng :)

Nu väntar soffan och en skvallertidning på mig!



Hej så länge...

Hallå.

Nu börjar solen kika fram lite, härligt! Fast det var faktist skönt att va i stallet idag utan att svettas rumpan av sig ;P

Skönt nu när hästarna har börjat gå ute på nätterna, så man slipper mocka.
Idag red Limpan så gick jag och Sandra med killarna. Är rätt slut i kroppen efter all ridning denna vecka :)

Nu ska jag städa och diska, sen ska jag lägga mig i soffan och läsa Hänt Bild!

Later.


<3

Snyggingar!

Här är mina superfina killar som står och äter lunch i vårsolen! :)


Mille


Dennis
 
Fina va?!
:D


Söndag, igen.

God morgon!
Skönt med sovmorgon.
Idag är det inte så fint väder ute, men Linn och jag cyklar nog till stallet ändå :)

Igår när vi var där så byggde vi naturhinder på en skogsväg, som vi sen hoppade. Det var så jäkla roligt!
Synd bara att vi var tvugna att riva hindrena innan vi åkte därifrån eftersom det kanske kommer att åka bilar där... Suck. Men vi la dom bara på vägkanten så det blir lättare nästa gång vi ska hoppa där :)

När jag kom hem från stallet var det bara att hoppa in i duschen och sen åkte vi till mamma och pappa och grillade, sååå gott!!


Och årets fösta glas med påskmust! ;)
(Ni missar väl inte hunden som står och tigger i bakrunden??)


Nu ska jag äta frukost. Usch, idag måste jag tvätta också...

Ciao!

God kväll!

Just hem kommen från mami & papi, har vart där och grillat :D Sommarkänsla!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på någon film med Rickard.

Skriver mer imorgon...

God natt!

God morgon solstrålar! :)

Vilken tur att det är bra väder idag också!
Idag ska vi nämligen ha heldag i stallet och bygga naturhinder och hoppa, så mysigt. Matsäck har vi med oss också :)

Igår på kvällen tittade jag på Fight Club, den var ju grymt bra! Hade inte sett den innan...
Sista halvtimmen ungefär på filmen var ju helt klart bäst! Helt galet, eller vad tycker ni?




Jaja, nu har jag inte tid att sitta här och häcka längre.
Hörs senare, glöm inte att komentera! ;)

Ciao

Komentarer, tack! :)

Besökarantalet har ökat väldigt mycket den senaste veckan på min blogg, otoligt kul!
Men jag skulle bli ännu gladare om ni ibland skulle vilja lämna en lite komentar :)
Alltid kul att höra vad folk tycker...


En trött jag :)
(kolla vad ljust håret har blivit!)

Nu ska jag kolla på Fight Club på kanal 5 i sängen!

God natt kära läsare.

Måste få ett slut.

Fattigdomen sprider sig över landet bit för bit
Höjda skatter, mindre lön
Jag är för liten för att bli hörd
Rädd att förlora min identitet
Hatet växer i hemlighet.

Fredag!

Härligt med fredag! Och idag är Rickard ledig också, då kan han hjälpa till att tvätta :)

Igår var jag i stallet med Jennifer, vi red i ca 2 timmar, så himlans härligt!


Två trötta tjejer ;)

Sen vid 3 gjorde Linn lite mer slingor på mig, så nu är jag väldigt ljus :)
Och efter det cyklade vi till stallet (5km) och gick med småkillarna, sen cyklade vi hem igen.


Haha, söta jag med folie i håret :P


Mina två favoritkillar <3



Om nån vecka...

...Ska jag och Jennifer åka till Hööks i Uppsala tror jag!
Då ska jag köpa:


Nya ridbyxor


Massor med ridstrumpor


Schabraket i mitten på bilden


Och flugspray till hästarna


Det är det jag behöver som mest ju nu :)


Torsdag.

Good morning!
Idag skiner inte solen, men jag är glad ändå.
Ska åka till stallet om ca 45 minuter med Jennifer, och sen vid tre tiden ska Linn göra mera slingor i mitt hår :)

Jäklarns vad veckorna går fort alltså! Imorgon är der redan fredag, så skönt!

Jaja, frukost nu! Hörs :)

Rickard ska dö, korv med brö'!

Varför finns det en jävla massa sportkanaler om dom ändå ska visa skithockey och bajsfotboll på dom vanliga kanalerna ändå?!? Vad ska vi vanliga dödliga männsikor kolla på en kväll som denna dådå??

F.R.I.E.N.D.S

Vänner är fasen det bästa som finns att se på tv! Man kan kolla på om och om igen på avsnitten utan att tröttna :)



När kommer Vänner-filmen?!




Glader :P

Hihi, min hund blir så glad när jag kommer hem att hon tar en sko (gärna den största som finns) i munnen och springer runt med i tio minuter ;P


Vilken sötnos!

April, april!

Idag har jag inte trott på nånting som någon har sagt till mig. Lättast så, annars blir jag lurad.
Men min syster har i alla fall försökt, men haha, jag är smartare än du tror ;D

Jaha, som alla nog förstår så har jag varit i stallet idag. Jag och Jennifer red 1,3 mil! Och det roligaste var när vi mötte på en dagisgrupp i skogen som ville ta kort på oss och lägga in i deras bilddagbok, haha :) Gulligt.

Nu ska jag göra spaghetti och köttfärssås och sen ska jag ut och knata med Linn och Mysan!

Ciao

Nu är det vår! :)


Igår när vi var ute och red såg vi 2 citronfjärilar och riktiga blåsippor! Det kallar jag vårtecken. Sen när vi kom tillbaka låg denna lilla krabat i hörummet :)



Nu ska jag åka till stallet!

Någon som har blivit lurad än?! Min syrra höll nästan på att lura mig, men bara för att jag var nyvaken när jag fick smset ;P

RSS 2.0