Scrrrrubs!

Moahah, så jäkla bra program :D haha...

Wiie, vad jag längtar tills imorgon när jag får träffa mina favorittjejer igen!
Ska ha min smurftröja på mig tror jag (ja, den är blå, inga smurfar på dock.)




Nu ska jag koka knasterkorv till mig, steka varm hund till Rickard och sätta in pommes i ugnen, smaskens!

Btw, jag ska jobba i garderoben på en pub på lördag. Haha, fick sådan ångest över alla räkningar tidigare idag så jag gick och frågade runt lite i samhället efter jobb och, som tur var, behövde dom hjälp på lördag! Extra cash är aldrig fel ;)


Puss
!

Storstaden, imorgon!

Imorgon ska jag in till våran vackra huvudstad, just det; el stockholmo! ;)
Först ska jag in till Norrtälje och kolla på Maddelitos nya lägenhet, sen tar vi bilen in till stan och hem till Älin :) Å sen ska ju lilla Annapanna med också! Grrrymt kul att träffa tjejerna igen, händer ju inte allt för ofta...

JUST NU; Tvättar... Suck.
SEN; Käka, hungrig!
SENARE; Betala (allt för dyra) räkningar.




Madde, Plåt-Rickard, Anna, en blond jag, (Jocke och Dennis behind us) & Elin, hihi


See u later.

Deprimerad, dag1.

Jag är trött. Trött hela tiden. Hela jäkla tiden. Kan det vara för att jag försöker sluta snusa..? Usch, jag blir riktigt deprimerad av det! Men jag måste försöka i alla fall. När jag tappar livslusten helt, då kan jag börja med mitt favorit "godis" igen.

NU; Handla.
SEN; Film med Limpi (Mjo, hon har finska rötter haha) & Sandra.


Ingen puss... Men nyp i stjärten!

Mitt huvud sprängs snart...

...så därför tänker jag inte skriva något roligt idag... Ska faktist lägga mig i soffan igen och vänta på att Beck ska börja (: I'm tooo tired för nåt annat!

Hörs imorgon.

Ålandsbåten idag!!

Weei. idag blir det fest! :D Haha, har fortfarande problem med kläder, dock. Som alltid... Varför ska det vara så svårt för tjejer att klä på sig, när killarna har det så lätt? Dom tar bara på sig nåt rent och bekvämt. Själv måste jag planera flera dagar innan och ändå så blir det inte det jag har tagit fram :P

Jaja, nu ska jag gå till systemet (såå skönt att vara 20!) och köpa vin, sen ska jag in på konsum och köpa en rostbiff-baguette, mums!
 
Hörs förmodligen imorgon (; 

Ha en nice kväll!


Matrix -för brunetter (:

Tack så mycket, världens bästa lillasyster, för desse underbara hårprodukter!


(ursäkta bildkvalitén)

Otroligt bra för mitt slitna hår!

Nu ska jag hem till Limpi och bytlåna kläder tills imorgon (:

Hörs imorgon allihop!


"How to talk to girls"

Haha, kollade på Jay Leno show tidigare idag och då var det en kille där som gäst: Alec Greven, nioårig relationsexpert (; Så otroligt härlig liten kille! Jay frågade honom vad man ska göra om man blir dumpad av sin tjej; då svarar grabben -Well, get over it. Hehe, han var så charmig! Han sa också att man inte ska vara "klassens pajas" om man vill ha en tjej, utan om man ska vara en pajas ska man vara duktig på det, som Jay och Bill Cosby [som också var där], för då blir man poppis. Någon annan som såg programmet?!

Nu ska jag åka upp till stallet med Linn (:

See u later!

(Nu är jag faktist mer brun än orange, jippi!)

Män som hatar kvinnor.

Idag ska jag fråga runt hos alla jag känner om det är någon som har boken Män som hatar kvinnor. Måste läsa den! Tydligen så var det tre böcker innom samma "serie" så jag måste få tag på alla, innan jag ser filmen på bio (: Någon som vet vad som andra böckerna heter? Pratade med mamma igår och hon sa att hon hade läst dom, men kunde inte komma ihåg vad dom hette... Well, det löser sig nog, sa gubben som sket i vasken.

Planerna för idag är väl typ att jag ska gå och borsta gaddarna nu, sen gå hem till mami o papi för att gå ut med vovsingen (; Sen klockan 2 ska jag hämta Linn i skolan så ska vi åka till stallet. Sen efter det har jag inte bestämt något... Jag, Linn och Sandra ska kolla ut lite kläder som vi ska ha imorgon på båten, tror jag. Och efter det blir det nog bara lugn hemma kväll med älsklingen!

Måste gå, hunden väntar!

Mysan :)


Hörs senare (:


Orange-utan-sol?

När man använder BUS i ansiktet tycker jag att man får en fin, brun färg. Men på kroppen blir man ju nästan orange... Eller? Det kanske är jag som hallucinerar efter en hel dag framför datorn... (: Anyway, jag ska gå och smörja in mig lite nu med min BUS från Dove så jag är brun och fräsch på lördag!

Ska lägga in en bild på hårprodukterna imorgon så ni får se vad jag fick av Linn.

Natti, natti


Oh, no!!

Jag har fått en finne i pannan lika stor som en... -hmm- .. Ja, jag vet inte något som har samma storlek som min finne, men ni kan ju kanske föreställa er själva? Böhö... Den måste försvinna från mitt ansikte innan lördag, annars går jag inte utanför dörren, punkt slut. Eller.. Jo det är klart... Skit samma. Nu ska jag gå och kladda på tandkräm på min bjässe!


Hjälp mig.

Hur ser min blogg ut när ni kommer in på den här sidan? Är det svart runt alltihop eller är det vitt längst ut vid kanten? Lämna en komentar så jag vet hur ni ser min sida. Varje gång jag ska kolla själv visar den olika.. :S


Var det någon som förstod? :P





Good morning, snorkråkor...

Usch och blä, hatar att vara förkyld när man vaknar upp och så är hela näsan och halsen (urk) full med snor! Haha, mysigt att veta va?! ;P Jaja, snyter man sig och tar lite nässpray så är man fit for fight igen!


Min räddare i nöden...



Nyss hemkommen från stallet. Red inte idag, måste hålla mig frisk tills på lördag :) Men jag mockade åt nästan alla i stallet, så jag känner att jag har gjort mitt idag..
Lyssnar på Laleh nu och ska snart lägga mig i soffan och kolla på Top modell och Oprah. Haha, mjo, just det.. Arbetslös var det, ja.

Hoppas eran dag blir mer händelserik än min ;)

Kramar


laleh - otroligt bra!

Har aldrig gillat hennes låtar förut, men fasen, nu tycker jag hon är super! :) Haha, musik som passar mig utmärkt, lite flummig sådär... Lyssna på hennes Bjurö klubb - så otroligt bra! Lyssnar på den dagarna i ända.

Jaja.. Just nu är jag så grymt uttråkad - igen. Väntar på att Vänner ska börja :) Sen går det inget bra på tv ikväll tror jag. Får gå och lägga mig tidigt. Ska upp klockan halv åtta imorgon bitti. Har utsläppet i stallet. Ska ta med mig lite matsäck dit så jag kan vara där ett tag! Tyvärr är det ju rätt tråkit att vara i stallet själv också.. Men nästa vecka har Linn och Sandra sportlov så då kan jag hänga efter dom hela dagarna ;D Haha...

Fick ett mess av Linn tidigare idag som sa att jag ska få lite hårprodukter för brunetter från hennes salong, jippi! Världens bästa syster <3

Nä, nu ska jag kolla på slutet av Joey, innan Vänner börjar.

Ha en bra kväll!



>>Designa din blogg<<

Stort tack till >>Designa din blogg<<!

En grymt bra sida när man behöver hjälp att snygga till bloggen :)


Härlig galopptur i skogen :)

Ja, det var så grymt härligt att rida idag! Även fast jag bara hade tänkt skritta pga förkylningen så blev det en lååång galopptur, otroligt härligt, både för mig och hästen :)
Imorgon ska jag ut och rida igen och smörja mitt träns innan det faller ihop...




Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och sen åka till mormor och äta middag :) Jag har världens bästa mormor!

Puss & Kram

Äggfrulle, topmodell, sen stallet :)

Yes... Har precis kokat ägg som jag ska äta framför tv:n. Det är nåt gamalt avsnitt av Top modell, haha :) Det är sånt man får titta på nu när man är arbetslös :P Sen efter det ska jag iväg till stallet i alla fall. Får se om jag orkar rida, har blivit så grymt jobbigt förkyld igen "/ Får ta det lite lungt så jag blir frisk tils på lördag, då ska jag nämligen åka Ålandsbåten ;D

Nä nu ska jag kolla på tv! Hörs senare :)

Rostbiff och desperata hemmafruar...

...piggar upp kvällen lite grann i alla fall :) Och en kopp té för halsen såklart!

Rickard säger att jag ska gå upp med honom imorgon bitti och äta gröt (kl 06.00) men jag skulle så gärna vilja ha sovmorgon eftersom jag ska upp tidigt till stallet på torsdag... Får se om jag kan övertala han att inte väcka mig.
Nu ska jag kolla klart på VÄNNER, sen blir det Desperate Housewives ;P


Puss&Kram


Snart klättrar jag på väggarna!!!

Faaan vad värdelöst det är att inte jobba!
Skrev på mina uppsägningspapper för typ två (?) veckor sedan, tror jag. Känns ju bra att dom ville ha kvar mig som ett undantag, men det gick inte facket med på (tack så mycke, inte!) så jag blev varslad ändå ):
Har jobbat lite till och från sen jag skrev på, men eftersom det knappt finns nåt att göra på jobbet så får alla vi varslade gå hemma under uppsägningstiden med fullt betalt. Schysst, kanske nån tycker? Men inte jag! Jag blir tokig av att bara gå hemma. Visst har jag ju stallet att åka till, men där kan jag ju inte vara hela dagarna... Men men. Ska skriva ett cv idag och skicka runt till lite jobb jag har hittat på nätet. Hoppas jag får nåt av dom (:
Men något av det värsta med att bli varslad är ändå att jag inte längre får äta lunch med mina snälla, gulliga arbetskompisar längre. Det är faktist otroligt tråkigt!

Pga denna -depression-, eller vad jag ska kalla det, har jag inte alls känt för at blogga, men idag började det klia lite i fingrarna igen :) Alltid något!

Nu ska jag fixa en kopp té och sätta mig framför tv:n. Vid ett-tiden ska jag köra mormor till affären :)

Kram på er!


11 timmar framför ratten...

...men nu äntligen har vi kommit hem! Så himla skönt :) Var jättejobbigt att köra hela vägen hem för det var världens skitväder! Från Åre till Sundsvall kunde man inte köra fortare än 60 km/h... "/

Nu har jag precis duschat och ska lägga mig i min säng och läsa :)

God natt!


RIX FM festival i -15c

Jääävlarns vad kallt det var att kolla på alla artister!! Haha, vi trodde att Takida skulle börja, men dom var sist! "/
Först ut var det ett coverband sm hette Marmelad-orkestern (låter inte så bra, men det var dom!) dom drog verkligen igång publiken och när dom spelade hoppade och dansade alla, då tänkte man inte riktigt på kylan. Sen kom Idol Kevin och sjöng vinnar låten från Idol. Efter Kevin sjöng Sanna Nielsen typ 3 låtar (boooring) och lika tråkigt var det när Velvet och EMD uppträdde med alldeles för många låtar. Men tillslut kom Takida upp på scen, endast två låtar spelade dom! Blev lite besviken... Men efter Takida kunde vi gå hem och basta i alla fall, grymt skönt! :)

Nu är jag ny duschad och ska vänta på att killarna ska basta klart, sen ska dom hämta käk på O'learys, mums :)
Kvällen blir lugn för mig och Linn. Vi ska kolla på Rosa Pantern på 4an kl 21.3o, sen ska vi sova. Vi åker vid 9 tiden imorgon bitti... Har 65 (!) mil hem här ifrån... Suuck.. Och jag måste köra för Rickard ska dricka idag. Jaja, ska bli skönt att komma hem!

Kram och trevlig kväll :)


Taaaaakida!!

Yes, that's right, i eftermiddag uppträder Takida här i Åre! :D Jag och Linn kommer stå längst fram, haha :)

Ja, igår kväll då. Vi gick och bowlade vid 2o.3o och beställde bana för en timme, men det var så jäkla roligt så vi tog en timme till :) Sen efter bowlingen gick vi hem och tog en varsin shot och sen gick vi till bygget igen.. Fan vad med folk det var där alltså!! Haha, vi blev så himla svettiga när vi dansade, men kul var det!

Nu ska vi iväg och köpa snus och läsk, för ikväll blir det lungt. Tror Linn och jag ska kolla på Oceans Eleven. Har för mig att den går ikväll? Eller är det på måndag..? Jaja, ikväll måste det väl ändå gå nånting på tv.


Kramar


Shake my ass!

Haha, yes det är precis det jag ska göra idag :) Nu, snart ska vi iväg och bowla om det finns bana, sen ska vi hem igen och dricka lite lakritsshots, seen blir det utgång till bygget!


Blev ju som sagt inte mycket skidåkning idag.. Och dessutom var det sista dagen vi kan åka idag... sen på söndag vid nio tio tiden ska vi åka hem. Har vart en jätterolig vecka här, men som man säger; Borta bra men hemma bäst!

Fick också ett samtal från min chef idag som sa att jag är en av dom som blir varslade på mitt jobb :( Det hade jag ju redan räknat ut, men det var ändå tråkigt att få det svart på vitt, om man säger så... Så jag har en månad kvar att jobba om det finns jobb vill säga. Annars får jag va hemma den månaden med betalt.

Jaja, nu ska vi bowla och prata om roligare saker!! :)


Kram på er


Svinkallt!

Fy faan vad kallt det är idag! Eller egentligen är det bara 12 minusgrader, men det blåser som fasen. Linn  och jag gick till backen vid kvart i elva och åkte ett åk, då höll vi på att frysa ihjäl så vi gick hem igen :P Så nu sitter vi här och kollar på dumburken.. Sa väl städa lite snart, det blir en svinstia när man bor med två killar alltså!

Igår kväll var vi på bygget igen.Grymt kul :D Förra gången vi var dit var Linn och jag bara på det nedre dansgolvet men igår gick vi upp till det andra, där vi hade hört att dom bara spelade techno, men det gjorde dom inte! Nej, dom spelade schlager och pop, precis våran musikstil ;P Så vi dansade från 23 till 02.00 ungefär, sen blev det nattkäk på MAX. Men innan vi gick upp och dansade, så måste jag bara berätta att "Snygg-Erik" spelade. Egentligen skulle väl Danny sjunga men han var tydligen sjuk så då hoppade Erik Segersted in istället :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra än. Jag vill bowla igen (jag vann igår), men det vill nog inte dom andra... Så det blir förmodligen bygget igen. Sen vet jag inte om Takida ska uppträda ikväll eller imorgon.. Det får man ju inte missa! :)



Bowling och turkiskpeppar!

Nu är vi färdigbastade och lite småfulla :) Hehe.. Linn har klippt lugg på mig! Ska platta håret snart.
Nu dricker vi cider (killarna dricker öööl) och turkistpeppar! Farligt gott...

Klockan tjugo noll noll har vi bowlingtid, jag kommer vinna! :D

Nu har jag inte tid att sitta här längre.. Måste fortsätta diskutionen med Alex om man är är rasist om man lyssnar på HEL som jag gjorde förut. Haha nu ska vi tydligen lyssna på dom.. :O

Kraam!


Torsdag, jag börjar bli bättre!

Hehe, japp dewt är faktist sant, jag börjar få kontroll på bladesen nu :) Linn och jag hamnade av misstag i en röd backe och vi tog oss ner utan problem, fast det gick inte särskilt fort kan jag påstå :P Men när vi åkte dom blåa backarna, då jäklar gick det undan! :D Nästa gång jag åker till fjällen ska jag köpa liftkort för hela veckan.

Just nu har en propp gått inne på toan så det är kolsvart där.. Och det finns ingen ny propp att sätta i (eller vad man nu gör) så jag vet inte om vi måste basta i mörker nu..?

Får väl ta en powernap medan killarna fixar lyset, sen ska vi dricka öl/cider och lakritsshots ;D

Snöiga hälsningar...

(Har blivit mobbad hela dagen för att Snygg-Erik är i Åre, för i somras när jag såg honom i Sundsvall så var jag tvungen att krama honom, haha)



Rökos och filmkväll..

Rickard och Alex håller på att steka korv och det är rökos i hela lägenheten! Haha, förstår inte hur dom lyckas... Jag och Limpan ska äta baguetter med tzatsiki och kolla på Bourne Identity på sexan. Kollade på Top Model nyss och vi kan inte förstå hur Elina kunde åka ut och Marjorie få stanna kvar! Skicka hem henne för sjutton, hon är ju så nervös hela tiden så hon knappt kan prata ju! Jaja, vilka småsaker man hänger upp sig på :P

Nu ska jag lämna datorn och ägna mig åt tvn istället!

God natt.



Blades, dag 3.

Idag hyrde Linn och jag blades, mycket roligare (och lättare) än vanliga slalomskidor! :) Köpte ett tredagars kort, så nu är det bara 2 dagar kvar i backen.. "/ Hoppas det blir bra väder så man får lite färg i ansiktet!

Igår kväll blev det lite mer än en mintu :P Efter vi hade druckit och bastat här i stugan gick vi vidare till ett ställe som kallas BYGGET. Där blev vi kvar till två, Linn och jag dansade hela tiden, grymt kul! :) Men när vi gick dit halkade jag på en isfläck och slog i låret. Fick inte ont då (eller jag kände inget pga alkoholen) men imorse när jag vaknade hade jag asont! Så ikväll tar jag och Limpan det lite lungt. Rickard och Alex går nog ut ikväll igen. Nu ska vi göra tacos, mmmums! Sen ska vi basta och efter det; kolla på unga mödrar, joey och vänner, allt på kanal fem. Sen blir det nog någon hyrfilm, hihi hela kvällen planerad :)

En kall kram och glada hälsningar från Åre!




Jobbig dag 2!

Haha, fy fasen vad Linn och jag har gått idag! Skulle upp och ät lunch i fjällstugan och dit kan man ta ett litet tåg. Så vi skulle köpa en varsin biljett men då sa killen i kassan att vi kunde gå upp dit. 400 m och det skulle ta ca 30-40 minuter. Javisst tänkte vi, vi kan gå :) MEN dom där 400 m var rätt upp! Grymt jobbigt!! Sen slutade tåget gå kl 15.00 så vi fick gå ner igen.. Inte lika jobbigt, men jobbigt var det i alla fall!

Nu sitter vi och dricker cider och har druckit en mintu var också.. Wooh, den var stark! Haha, men nu dax för bastun!! :D

Ha det bra allihopa, imorgon blir det skidor för oss!'



Åre dag 2

Eller dag 3 som Linn säger.. Eftersom vi kom i söndags, men jag tycker inte att den dagen räknas för vi gjorde ju inget då.
Jaja :) Idag ska vi gå och handla nya diskmaskinstabletter, dom som fanns kvar i stugan var från -97! Haha...
Sen ska vi förhoppningsvis rida islandshästridning! :)

Nej nu ska jag se till att få lite gjort.. Vi hörs!



Still day one.

Idag har Linn och jag vart ute och gått i Åre. Vi gick vilse... Haha, men tillslut hittade vi hem! :)
Nu ska vi åka och köpa cider och lösplock, sen blir det saunan och spagetti och köttfärssås när vi kommer tillbaka.

Kallt som f*n är det här uppe i alla fall! Men när jag pratade med pappa tidigare idag sa han  att det var minus 10 grader hemma, så det är kallt där också :)



Åre, dag 1

Nu ska Rickard och Alex iväg och åka snowboard. Jag och Linn ska utforska staden lite :) Imorgon blir det nog längdskidåkning för våran del medan killarna håller sig i backen!

Solen skiner här idag och det är mellan 15-18 minusgrader, brrr...
Härligt väder, så nu har jag inte tid att sitta här längre ;P


Hejhej!

Äntligen framme!

Nu har vi äntligen kommit fram till stugan.. Eller det är faktist en lägenhet :) Väldigt fin, men ganska liten.. Fast  vad gör det? Har inte hunnit sett något av Åre än eftersom jag sov när vi kom hit, men i morgon ska vi gå runt och kolla lite, då kan jag lägga in lite bilder också!

Nu är det bastun som gäller :D

Kram!


RSS 2.0