Imorgon åker jag!

Börjar få lite resfeber fast jag bara ska upp till Åre, haha :)
Men alltid är jag orolig att jag ska glömma något, även om jag inte ska resa långt... Fast glömmer man något så finns det ju alltid att köpa!

Blev inga nya pics på hästarna idag, glömde kameran :( Måste komma ihåg att ta med den upp till stallet nästa vecka och ta kort på våran ridbana + sadelkammare, för jag ska nämligen anmäla vårat stall till Bygglov! Haha, ja det är ingen superridbana vi har direkt utan mer än hage att rida i, så om vi anmäler oss till Bygglov kanske vi kan få en riktig bana med sand och trästaket runt! :D

Nu ska jag och Rickard kolla på film, kanske blir The wrestler med Mikey Rourke, om den har bra kvalité...



God natt! :)



God morgon :)

Underbart med sovmorgon! Och hela nästa vecka slipper jag också gå upp kl 04.00 ;P

Nu ska jag åka iväg med Linn till Östhammaroch köpa hästmat, sen när jag kommer hem igen så ska jag till Sko Uffe och hämta min jacka, han har lagat dragkedjan på den. På sin lediga dag, det var verkligen snällt gjort! :)

Skriver lite mer senare. Ska upp till stallet och ta lite nya bilder på hästarna senare som jag kan lägga in!

Ha det bra.


Friday!!

Woho, äntligen helg! :D Och på söndag åker jag ifrn denna lilla håla en hel vecka! Otroligt skönt.

Har inte hänt något speciellt idag. Jobbade, red, kom hem och sov en timme, åt en capricosa som jag började må illa av, åkte upp till stallet och mockade + släppte in hästarna och nu ska jag sätta mig i soffan och kolla om det går någon bra film på tv :)

Trevlig kväll!


Ont i ryggen =(

Buhu, vad int i ryggen jag har! Har ett alldeles för tungt jobb tror jag.. Eller så är det jag som arbetar fel?
Haha, stackars Rickard som får höra mig klaga varje dag! :P

Var ut och red en sväng med Jennifer efter jobbet, härligt men kallt! Och nu om 30 minuter ska jag upp igen och rida med Sandra och Jossan. Har lust att messa dom och säga att jag inte orkar, men jag har insläppet ikväll så jag måste ändå upp :( Kan vara bra för hästen också att röra sig extra mycket nu innan jag åker till fjällen... Ska rida med Jennifer och Helene imorgon, lär bli en lång sväng :) Måste höra med Jennifer om hon kan mocka åt mig tisdag, torsdag nästa vecka eftersom Sandra sköter Unita som dagarna, så det blir kanske jobbigt för henne att mocka åt fyra hästar! (Min stora, våra småkillar och Unita) Dessutom tror jag att hon mockar åt Calle på torsdagar också?
Jaja, nog om stallprat nu :)

 
Jag mockar skit, haha.


En pussvänlig mule!


Har lärt mig ett nytt kortspel på jobbet som kallas "Gurka" någon som kan det? Väldigt roligt i alla fall, men killarna vill inte spela med mig längre för att jag bara vinner hela tiden, haha ;D

 +  = Underhållande ;)

Nä, nu ska jag upp till stallet gott folk! Trevlig kväll...


Seg dag!

Denna dag har varit otroligt seg! Inte alls mycket att göra på jobbet, men ändå var jag helt slut i kroppen när jag åkte hem.

Ja, igår ringde jag till danderydssjukhus och avbokade min tid där idag och sa att min knöl på käken hade försvunnit så det var ingen idé för mig att åka in dit, men idag när jag klev innanför dörren så hade jag fått ett brev med en ny tid! Ojoj, mycket kan man bli irriterad över.

Nu är det inte alls långt kvar tills jag åker till fjällen :D Ska bli så grymt skönt att komma bort en vecka! Kommer dock sakan hästarna otroligt mycket. Ialla fall, igår så skulle jag tvätta innan resan. Från 15.30 till 21.30 tvättade vi! Haha, 3 fulla ikea-påsar + en tvättkorg, inte illa pinkat! ;P

Nä, nu äre korv och pommes som gäller.

Hejsvejs

(Nån som vet när nyaste avsnittet av Desperate housewives kommer ut på internet? Skulle kommit i måndags...)



En liten bild på mina underbara hästar ;)

Måndag. Igen...

Ja, då har en ny arbetsvecka börjat igen då. Kanske min sista? Åker ju till fjällen nästa vecka och de är förmodligen då vi kommer få reda på vilka som ska bli uppsagda.

Orkade inte rida idag efter jobbet. Måndagar är hästarnas vilodag (och min), eftersom det ofta är grejer hemma man vill fixa, typ mat för hela veckan + städa helgens chipssmulor :P Fast just nu orkar jag inte göra ett smack! Sitter och funderar på någon god mat jag ska laga idag. Blir väl korv och mackisar, hehe.

Igår var jag ut och red en riktig långtur med Jossan och Jennifer. Väldigt mysigt, fast det var dåligt väder. Letade lite nya ridvägar och så, fast vi hitta inte så många för det är ju svårt att se vart stigarna finns när det är snö på backen :) Får göra ett nytt försök i vår!

Nu låter det som Rickard kommer hem, så nu ska jag handla!

Kramis


Jösses!! :S

Fasen vad dålig jag är på att uppdatera bloggen ibland! :( Måste skärpa mig..

D
et första jag kan komma på att skriva nu några dagar senare är att jag körde av vägen i tisdagskväll! J*vligt läskigt!!
Som tur var gjorde jag inte illa mig eller bilen.. :) Blev mest rädd. Men det stannade en farbror och hjälpte mej fram med varningstriangeln och så ringde jag Rickard och pappa så dom kom också och hjälpte till. Bilen hängde nämligen över ett 1,5 m djupt dike. Fråga mig inte hur jag tog mig ur bilen utan att ramla och bryta alla ben i kroppen för jag har lite blackout från den stunden (pga chocken) Men som sagt, allt gick bra!

En annan sak som har hänt är att 22 stycken ska varslas från mitt jobb :( Tjugotvå! Det är inte riktigt klokt! Föst sa dom ju upp ca 20 st timanställda och nu dettta. Jag kommer bli arbetslös... Otroligt tråkigt.
Men orkar inte tänka på det just nu. Vi får veta vilka som blir uppsagda om två veckor ungefär, och då är jag i fjällen så dom får väl ringa och berätta det för mig. Jag är ju rätt förberedd på att få gå, så det kommer inte komma som någon chock direkt.

Jag och Rickard funderar på att skaffa hund :) Det är väl den enda roliga nyheten jag har att komma med idag.
Gå in på neverneverland.se  om Du funderar på att skaffa hund! Vilken känsla att veta att man räddar livet på en hund som har haft ett helvetesliv innan!

Nu ska jag gå och lägga mig i soffan och sova en timme. Gick upp tidigt idag för att jag hade utsläppet i stallet. Tänkte passa på att rida när jag var upp men när jag kom utanför dörren ångrade jag mig. Det är snöstorm ute :P Får åka upp senare på dagen om det blir bättre väder.

Kram på er allihopa!

Let's Dance

Endast 20 minuter kvar! :) Missade ju Lets Dance förra veckan, men idag har jag minsan bokat in mej framför tv'n kl 20.00. Har till och med köpt Pringles till ;P (eller Linn köpte till mej) Jaja, hörs imorrn!

Kramar

Fredag idag?

Har verkligen ingen koll på dagarna när man ligger hemma, sjuk, i soffan...
Idag har jag ingen feber längre, vilken är skönt! Ska försöka pallra mej upp till stallet med Sandra vid 4 tiden när hon kommer från jobbet :) Hon har vart en ängel denna vecka som hjälpt mej med hästarna! *Stor puss till dej*

Nu när jag börjar känna mej piggare har jag också fått tillbaka matlusten! ;P Tror det blir nån saftig köttbit med potatisklyftor och bearnaisesås till middag! Mmm, börjar redan kurra i magen, hehe.

Jaja.. Ska lägga mej på soffan igen och ta det lungt tills Sandra ringer :)

duktiga jag ;)

Hehe, lyckades på nåt sätt få in en bild på enhörningar på min bloggsida :D Rätt stolt över mej själv faktist! Fast när jag lärt mej lite mer kanske jag ändrar bild, denna var den första bästa som passade in...

Anyway, ska kolla på Simpsons, sen läsa  Veckans NU  innan jag ska sova.

God natt :)



Stackars mej...

Jag tycker verkligen synd om mej själv. Vill inte vara sjuk. Vill vara frisk och kunna rida. Men det blir nog inte så idag iaf.

Var till läkarstationen igår (vilka jävla efterblivna fjån det jobbar där!), hade ingen halsfluss och vara bara irriterad i öronen då det blev ingen medecin för det (skönt!) men min knöl under örat däremot trodde hon (läkaren) först att det var påssjukan, men sen ringde hon nån öronspecialist och frågade, tydligen trodde dom inte att det var påssjukan utan nån knöl som jag måste åka in till Karolinska och ta bort! :s  Min mamma berättade för mej att hon hade haft en likadan, och att det inte var nån fara att ta bort den, men det vette fan! En spruta in i käken låter grymt obehagligt tycker jag! :(

Men nu ska jag försöka sluta tycka synd om mej själv (försöka!)  sen ska jag väcka Rickard så han får åka och köpa rostbröd eller baguetter till mej. Vi har slut på bröd hemma...

Hej så länge!

Sjukling :(

Fy... Jag hatar att vara sjuk! Fick åka hem från jobbet igår och idag ska jag till läkaren 13.30. Hoppas jag inte har halsfluss/öroninflammation. Har också fått en knöl i vänster käke, ungefär under örat. Stenhård. Måste kolla upp den med. Och när jag ändå är hos läkaren ska jag kolla mitt blodvärde också. Var på hälsoundersökning via jobbet i juni förra året och då fick jag veta att jag hade dåligt blod, så hon tyckte jag skulle kolla upp det, antar att det är dax att göra det nu, ca 7 månader efter :P

Så idag får jag sitta hemma och uggla hela dagen, trååkigt! Men jag orkar inte med så mycket annat. Just nu läser jag massa bloggar. Fastnade för http://mammabeckas.blogg.se/ , fasen alltså att vara 18 år och ha tre barn, Starkt jobbat! :) Sen läser jag Kenzas blogg. Tänk om jag också skulle kunna köpa skor sådär som hon verkar kunna göra. Önskedröm. Jag vill vinna massa miljoner på lotto eller nåt och slippa jobba resten av livet och bara leva flott. Fast då krävs det förstås att man ska spela på lotto också ;D

Nu tror jag att jag ska gå och göra en kopp té och sätta mej vid tv'n...
Komentera gärna när ni läser mina inlägg, räcker med om ni skriver Hej, för den delen, mycket roligare att skriva när nån komenterar :)

En stoor smittsam kram!

Ps, Småkillarna (Mille och Dennis) Blev så otroligt glada att komma hem igen i söndags! Ska lägga in lite nya bilder på dom nån dag :) Har bara den här just nu:

 
(mina gullepluttar + Calle&Unita)


Guten morgen!

..Eller hur man nu säger på tyska? :) Jaja, sitter och dricker té och väntar på att Sandra ska komma. Vi ska ju åka och hämta hem killarna idag!

Har inte så mycket att skriva just nu... Har ju inte hänt så mycket sen jag vaknade för en timme sen ;P
Gårdagskvällen blev lugn iaf. Tvättade och kollade på Final Destination 1 & 2. 3:an såg jag för länge sedan.. Men det är rätt bra filmer ändå, fast dom är lite B.

Nä, borsta tänderna nu och sen köpa snus innan Sandra kommer!

Kram**

Tacokväll ;)

Tacos hemma hos mamma och pappa idag, yummi :D  Fast mamma ville egentligen inte ha dit mej och Rickard för att vi är förkylda, men vi är så sugna på tacos så jag övertalade henne, så vi får komma ändå! Hehe ;P

Ja, och som jag skrev imorse så har jag varit i stallet idag. Löshoppade Virrepirre på banan, det gick väl sådär. Imorgon ska jag och Sandra åka och hämta hem småkillarna, ska bli så himlans roligt att får tillbaka dom igen! <3

 (Sötisarna i somras)


Nu ska jag ner i tvättstugan och göra nytta, sen iväg till mamma och pappa, och efter det ska Limpan och jag till Sandra och kolla på film. Hoppas vi kan kolla på Green street Hooligans, mmm, grymt bra rulle ;D

Kram och hej!

Analysera mera.

Hihi, tokrolig film! Har sett den en gång förut, men aldrig slutet. Någon annan som såg den på kanal 5 igår?? :)

Igår när jag kom hem från jobbet sov jag från kl två till fyra, otroligt skönt! Det tar på krafterna att gå upp kl fyra på morgonen :P Men idag känner jag mej helt utvilad!

Nu ska jag äta frukost, ringa och väcka Linn & Sandra, sen åka till stallet. Har inte blivit någon ridning dom 2 senaste dagarna, pga trötthet och dåligt väder :( Men idag är det hyfsat väder och, som sagt, jag är väldigt utvilad ;P

Har inga speciella planer för kvällen just nu, tvätt-tid från 16.00 iaf, sen får vi se vad som händer!

Kramis


bloggabstinens!

Har inte kunnat blogga på 3-4 dagar nu för att Rickard har haft datorn hos en kompis och lanat.
När datorn är hemma varje dag så känner jag ibland inte alltid för att blogga, men nu när jag inte har haft möjlighet har jag verkligen känt ett bloggsug :P Men nu är den äntligen hemma igen!

Jaha, då kan jag väl berätta lite kort om mina tre arbetsdagar. Grymtskönt att börja lite lätt med en tredagarsvecka :)
Men eftersom ugnarna inte har varti på har det varit så jävla kallt! Vi har fått ha mössa och jacka + eldat i tunnor för att hålla värme, haha jo det är sant!
Inte så konstigt att jag är förkyld nu.

(Lite dålig bild tyvärr, men på det här sättet blev vi varma..)

Och i tisdags skulle Rickard hämta mej på jobbet, så jag ringde honom kl 15 och sa att han kunde åka då, eftersom jag slutar kl 15.15 och skulle duscha hemma den dagen. "Javisst" sa han, men jag hörde att han var nyvaken för av att han hade lanat hela natten, så jag sa att han verkligen skulle åka på en gång så han inte skulle somna om. Vad tror ni han gjorde?! Haha, han somnade om! Herräng är faktist stor om man ska gå genom det!! Fick gå till en kompis mamma utanför och låna telefon där eftersom jag inte hade någon mobil. Och då vaknade han faktist på riktigt :)

Nu ska jag gå och kolla på How I met your mother. Hörs imorrn, det lovar jag ;P

Kram!

Kalas.

Är precis klar med allt så nu kan jag slappa resten av kvällen :)
Har varit i Norrtälje och köpt present till papi (grymt billigt på Dressman!), hittade tyvärr ingen jacka till mej själv... Jag har oxå strykt tvätten och mockat + packat hö i stallet. Tyckte det var alldeles för kallt att rida idag (-15c). Så nu ska jag bara hem till pappa och äta tårta :) Fast det får bli en liten, liten bit för min del, har blivit lite väl rund nu :P och boobisarna har växt oerhört mycket! Haha, dax att börja äta nyttigt nu när julledigheten är slut... (Suck, börjar jobba på onsdag)

 Mums, ser lockande ut ;D  


Igår fick jag ett mess från dom som har hyrt mina småkillar (shettisarna), och jag ska få tillbaka dom i slutet av denna månad! Wiie, jag blev jätteglad, fast ändå blir det jobbigt med tiden... Det var ju därför jag hyrde ut dom pga tidsbrist. Men, men det ska väl gå å lösa :)
 
Är dom inte grymt snygga?! <3 Mina tre älsklingar...

Nä, nu ska jag locka håret (har blivit beroende av sån där locktång som håret blir vågigt av, supersnyggt om jag får säga det själv ;P)

Hörs!


Twilight!

Åååååh, vilken grymt underbar film!! Kan inte sluta tänka på den! Ska gå till biblan nu och låna andra boken så jag får veta vad som kommer hända! :)
Var in på bio i Uppsala igår med Rickard, Linn och Ante och såg Twiligt, tror alla tyckte att den var lika bra. När släpps den på dvd? Jag är först att köpa den kan jag lova ;P

Blir lite arg på bloggen förresten... Har skrivit två inlägg som inte visas, varför blir det så?? "/

Ska in till Norrtälje idag och köpa ny jacka. Sandra hade köpt en väldigt snygg på Intersport för 300 (!) kr, så idag ska jag in och köpa en likadan om det finns kvar :)

Nu ska jag äta frukost, sen ska jag ut med voven!
Mysan :)

Kram

Härligt med minus!

Det är faktist grymt skönt med minusgrader :) Förutom att tårna blir till små isbitar när man rider, men det gör inte så mycke, bara att tina upp dom i ett varmt bad när man kommer hem ;)

Ja, som vanligt då under min ledighet har jag passat på att vara i stallet flera timmar, idag var vi upp ett gäng och red, alltid lika kul när man är några stycken!

 
( Härlig bild jag tog av stallet när vi red )



( Min älskade. Tog en bild från hästryggen ;P )


Igår blev det tyvärr ingen bio och inte idag heller. Fanns inga bra platser kvar på filmen vi vill se, och ingen bio betyder ingen kinamat :( Hoppas att vi åker in imorgon istället..
Nu ska jag börja laga mat med syrran, det får bli nånting indiskt tror jag! :)

Kramar


Haha, måste bara lägga upp denna roliga bild. Ni som har sett Lotta på bråkmakargatan förstår nog :D


"Jag vill också bli stor!"

welcome 2009

Ja, då får vi se nu då hur året 2oo9 blir. Fasen, vad tiden går fort! Blir nog ett bra år det här, hoppas jag på :)

Gårdagen var rätt trög :P Som tur var så var det Vänner-maraton på kanal 5 igår, det var väldigt uppskattat! 

Idag ska jag åka till stallet och sedan in till uppsala tror jag och kolla på bio.. Får se hur det blir :) 

Have a nice day!

RSS 2.0